Сучасний стан нормативно-правового забезпечення обліку витрат маркетингової діяльності підприємства - Лукан, О.М. (Університет «КРОК», 2014)
У статті проаналізовано нормативно-правове забезпечення обліку витрат маркетингу, виявлено позитивні та негативні сторони. Запропоновано напрями вдосконалення нормативно-правових актів, що регламентують облік витрат маркетингової діяльності.
Keywords: облік; нормативне забезпечення; витрати; маркетингова діяльність