Система гарантій захисту прав дітей під час примусового виконання рішень про їхнє відібрання - Кубрак, Д.А.; Кубрак, Данило Артемович (Університет «КРОК», 2024)
Примусове виконання рішень про відібрання дитини є однією з найбільш складних та важливих процедур у сфері захисту прав дитини. Це процес, який передбачає втручання державних органів та суду з метою захисту дитини від небезпечного або шкідливого середовища, в якому вона перебуває. Тому в ході здійснення останнього особливої актуальності набуває визначення та розкриття системи гарантій захисту прав дітей під час виконавчого провадження
Keywords: захист прав дітей