Концептуальні основи побудови структурно-динамічної моделі соціальної компетентності державних службовців - Король, О.Ф. (Університет "КРОК", 2013)
Статтю присвячено аналізові структури поняття «соціальна компетентність». Представлено компоненти соціальної компетентності та відповідні їм дескриптори, що дадуть змогу в інваріантній формі побудувати структурно-динамічну модель соціальної компетентності державних службовців.
Keywords: соціальна компетентність; компетентнісний підхід; структурно-динамічна модель; інваріантна модель; державна служба