Теоретико-правові засади забезпечення права на безпечне для життя і здоров’я довкілля в Україні - Корольова, В.В.; Корольова, Вікторія Вікторівна; Корольова, Вікторія (Університет "КРОК", 2014)
У статті проаналізовано рівень забезпечення права людини і громадянина на безпечне для життя і здоров’я довкілля в Україні.
Keywords: право на безпечне для життя і здоров’я довкілля; органи державної влади