Основні причини та профілактика професійного вигорання у менеджерів - Коновчук, Н.С. (Університет "КРОК", 2012)
Статтю присвячено аналізові поняття «професійне вигорання», дослідженню структури, основних симптомів і факторів вигорання у менеджерів. Запропоновано систему засобів профілактики професійного вигорання, що враховує специфіку діяльності менеджера.
Keywords: вигорання; професійне вигорання; емоційне виснаження; деперсоналізація; редукція професійних досягнень; симптоми професійного вигорання; фактори вигорання; організаційний фактор вигорання; профілактика