Визначення сутності поняття "експортний потенціал країни" - Радченко, Е.Є. (Університет «КРОК», 2013)
У статті проаналізовано сучасні наукові погляди на категорію «експортний потенціал країни», виявлено сутнісні ознаки та уточнено її зміст.
Keywords: потенціал; експорт; експортні ресурси; експортний потенціал країни