Перспективи інвестиційних проектів промислових підприємств на території Чорнобильської катастрофи: правові аспекти - Дутчак, В.Ф. (Університет "КРОК", 2013)
У статті проведено аналіз чинного законодавства України стосовно інвестиційної політики держави для відродження та розвитку промислових підприємств на території Чорнобильської катастрофи. Визначено правові аспекти створення інвестиційного клімату для мотивації інвесторів щодо реалізації інвестиційних проектів промислових підприємств у цьому регіоні. Запропоновано положення, які доцільно закріпити в нормативно-правових актах з метою врегулювання питання інвестиційної привабливості території Чорнобильської катастрофи
Keywords: господарська діяльність; правове регулювання; територія Чорнобильської ї катастрофи; нвестиційні проекти