Шляхи підвищення конкурентоспроможності українських підприємств в умовах євроінтеграції - Сімех, Д.Р. (Університет «КРОК», 2018)
Стаття присвячена визначенню того, як українські підприємства після підписання договору про вільну торгівлю з Європейським Союзом досягнуть підвищення конкурентоспроможності і створять конкуренцію на ринку Європи.
Keywords: конкурентоспроможність; підприємство; євроінтеграція; інтеграція; Європа; Україна