Фінансові правила як інструмент реформування сфери національної освіти - Усик, В.І. (Університет «КРОК», 2017)
У сучасних умовах для України вкрай важливою стає розробка і впровадження фінансових правил в різних сферах державного управління, а особливо в сфері національ ної освіти. Остання перебуває в стані реформування вже не перший рік. Очевидним є те, що пріоритетним є формування ефективного фінансового механізму освіти, який зміг би відповідати європейським стандартам
Keywords: освіта; фінансові правила; державні видатки; макроекономічна політика