Самопоміч, як засіб попередження професійного вигорання - Тесленко, В.М. (Університет "КРОК", 2016)
У статті проаналізовано проблему стресу, її багатомірність у етапах, складових і наслідках для людини в її спробах протистояння та збереження себе, як особистості. Наведено впливові чинники та наслідки стресу для людини, а також роз’яснення щодо боротьби з ними в подальшому.
Keywords: стрес-реакція; «Я»-ідентичність; мотивація; саморегуляція; ресурс психіки; емоційна ригідність; професійне вигорання