Економічна теорія та освіта ХХІ століття - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2015)
Збірник містить матеріали доповідей учасників Міжнародної науково практичної конференції «Економічна теорія та освіта ХХІ століття», яка була організована та проведена у Вищому навчальному закладі «Універ ситет економіки та права «КРОК» 25 вересня 2015 року.