Наукові тренди сучасності - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2017)
Збірник містить матеріали учасників науково-практичної конференції «Наукові тренди сучасності», що була організована та проходила у вищому навчальному закладі «Університет економіки та права «КРОК» 26 жовтня 2017 року. Призначено для здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників, а також тих, хто цікавиться актуальними питаннями сучасної наукової думки
Keywords: економіка; менеджмент; психологія