Формування психологічної компетентності працівників служб управління персоналом центральних органів виконавчої влади - Кудринська, Галина Віталіївна (Університет «КРОК», 2021)
У дисертації теоретично обгрунтовано та емпірично вивчено особливості формування психологічної компетентності працівників служб управління персоналом центральних органів виконавчої влади. Дослідженння проведено протягом 2016-2021 років. Дослідження включало 5 етапів: теоретичний, констатуючий, формуючий, контрольний та оціночний.
Keywords: компетентність; компетенції