Загальнотеоретичне розуміння державного примусу - Шевчук, А.А. (Університет "КРОК", 2016)
У статті досліджено поняття та ознаки державного примусу. Доведено потребу трансформації державного примусу з урахуванням сучасних тенденцій демократизації українського суспільства, ціннісно переорієнтованого на європейський розвиток
Keywords: примус; державний примус; ознаки примусу; державно-правовий характер