Загальна характеристика та специфічні особливості юридичної відповідальності військовослужбовців - Баран, С.О. (Університет "КРОК", 2015)
У статті подано загальну характеристику юридичної відповідальності; досліджено специфічні особливості юридичної відповідальність військовослужбовців; виокремлено цілі юридичної відповідальності.
Keywords: юридична відповідальність; військовослужбовці; юридична відповідальність військовослужбовців