Концептуальні засади формування інноваційної стратегії розвитку підприємства - Семенова, Л.Н.; Понятинник, І.О. (Університет «КРОК», 2014)
У статті наведено визначення поняття «інноваційна стратегія», види та підходи до її вибору. Запропоновано та розглянуто модель формування інноваційної стратегії розвитку підприємства
Keywords: інноваційна стратегія; стратегія підприємства; інноваційний потенціал; оборонна стратегія; наступальна стратегії; імітаційна стратегія; комбінована стратегія