Торгівельна діяльність як об’єкт адміністративно-правового регулювання - Сухоребра, Т.І. (Університет "КРОК", 2016)
У статті визначено поняття об’єкта адміністративно-правового регулювання торгівлі, сформульовано основні ознаки тор говельної діяльності як об’єкта адміністративно-правового регулювання
Keywords: торгівля; торговельна діяльність; підприємницька діяльність; адміністративно-правове регулювання