Людина і природа: перспективи співіснування - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2016)
У збірнику представлені матеріали доповідей учасників Х Всеукраїнської екологічної конференції «Людина і природа: перспективи співіснування», яка відбулась 9 грудня 2016 року на базі Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК». Збірник розрахований на наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів і наукових установ, студентів, аспірантів та докторантів, які цікавляться актуальними проблемами розвитку сучасної економіки, а також на широкий читацький загал.
Keywords: екологія