Конкурентна розвідка в системі економічної безпеки суб’єктів господарювання - Сідак, В.С. (Університет «КРОК», 2017)
У статті розкривається сутність конкурентної розвідки як складової економічної безпеки суб’єктів господарської діяльності. Показана роль професійних кадрів у розв’язанні завдань, поставлених перед конкурентною розвідкою, та шляхи їх підготовки й виховання
Keywords: детектив; конкурентна розвідка; конкурентна контррозвідка; аналітично-пошукова діяльність; економічна безпека підприємства; економічна безпека суб’єктів господарювання