Значення юридичної клініки для формування юристів нової генерації - Горєлова, В.Ю.; Горєлова, Вероніка Юріївна (Університет «КРОК», 2018)
У статті досліджується сутність юридичних клінік в Україні, що набуває суттєвого значення для новітнього стилю освіти майбутніх фахівців у галузі права.
Keywords: юридична клініка; освіта; майбутні юристи; навчально-практична діяльність