Інвестиційні фонди на ринку цінних паперів: кваліфікаційна робота - Коваль, Антон Борисович (Університет «КРОК», 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню сучасного стану, тенденцій розвитку та перспектив ринку інвестиційних фондів в Україні. Значна увага приділена аналізу структури активів під управлінням (AUM). Досліджено теоретичні основи інвестиційних фондів, проведено оцінкуефективності формування портфелю активів ТОВ «ФК «ДАЛІЗ-ФІНАНС», розроблено рекомендації для розвитку на основі міжнародного досвіду