Оподаткування нерухомості в Україні: проблеми запровадження та перспективи функціонування - Тулуш, Л.Д. (Університет «КРОК», 2014)
У статті розглянуто проблеми запровадження податку на нерухомість в Україні, узагальнено методологічні засади формування механізму справляння податку, розкрито зарубіжний досвід оподаткування в цій сфері, виявлено особливості справляння податку у вітчизняних економічних реаліях, визначено перспективи функціонування цієї форми оподаткування
Keywords: система оподаткування; податковий механізм; податок на нерухомість; нерухоме майно; оцінка нерухомості; місцеві фінанси; податкове навантаження