Аналіз сфери вітчизняного споживчого кредитування - Сова, О.Ю. (Університет «КРОК», 2016)
Автором розглянуто сучасний стан та напрями реформування ринку споживчого кредитування в Україні. У статті проаналізовано обсяги наданих домогосподарствам кредитів, наведено пропозиції від учасників банківського ринку за програмами креди тування фізичних осіб на споживчі потреби. Запропоновано шляхи вирішення проблем функціонування сектора споживчого кредитування
Keywords: кредитування населення; споживчий кредит; заощадження домогосподарств; ефективна ставка відсотка; комерційний банк; кредитна система; реформування ринку споживчого кредитування