Сучасні тенденції розвитку маркетингових досліджень та доцільність їх використання - Азоян, А.А.; Охапіна, В.Ю. (Університет «КРОК», 2017)
У цій статті описано та систематизовані нові технології організації та проведення маркетингових досліджень; проаналізовано типові технологічні засоби пошуку, збору, нагромадження та класифікації маркетингової інформації, оброблення отриманих даних; досліджено вплив використання сучасних методів дослідження на імідж компанії.
Keywords: маркетинг; ринкові дослідження; сучасні методи дослідження; економіка; ІТ; SEO; інтернет-маркетинг