Аналіз ефективності діяльності кафедри вищого навчального закладу - Алькема, В.Г.; Кучмєєв, О.О.; Алькема, Віктор Григорович (Університет «КРОК», 2017)
У статті здійснено аналіз теоретичних, методичних та науково-практичних аспектів діяльності кафедри вищого навчального закладу. Проведено дослідження ефективності діяльності кафедри фінансів та банківської справи Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». Розроблено алгоритм удосконалення процесів забезпечення ефективності діяльності кафедри вищого навчального закладу з підготовки фахівців різних ступенів.
Keywords: вищий навчальний заклад; кафедра; управління кафедрою; ефективність; ефективність діяльності кафедри; оцінювання ефективності діяльності кафедри; аналіз ефективності діяльності кафедри