Особливості ставлення молоді до норм сексуальності: міфологізація та стереотипізація образів гетеро- та гомосексуалістів - Васильченко, О.М.; Янковська, К.Р.; Васильченко, Ольга Миколаївна (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджено основні соціально-психологічні стереотипи та сучасні особливості норм сексуальності, міфологізація та стереотипізація у ставленні молоді до образів гетеросексуалів та гомосексуалів.
Keywords: соціально-психологічні стереотипи; гендерні стереотипи; сексуальна ідентичність; сексуальна орієнтація; сексуальна активність; сексуальні практики; соціальні міфологеми; міфологізація