Кадрова безпека підприємства: організаційно-психологічні аспекти - Шевченко, В.Є.; Муханова, О.М. (Університет "КРОК", 2016)
Мета роботи полягає в розгляді актуальних аспектів кадрової безпеки організацій як одного зі складників економічного розвитку підприємства; розглянуто ризики і загрози, пов’язані з персоналом, його інтелектуальним потенціалом і трудовими відносинами. Встановлено, що метою кадрової безпеки підприємства є не тільки запобігання та попередження негативних впливів з боку персоналу, а й захист його самого, створення сприятливих робочих умов.
Keywords: кадрова безпека; підприємство; персонал; організаційно-психологічні аспекти