Логістична діяльність організацій та її системна декомпозиція - Алькема, В.Г.; Алькема, Віктор Григорович (Університет «КРОК», 2014)
У статті розглянуто сутність логістичної діяльності організацій. Висвітлено питання процесно-функціональної структуризації цієї діяльності. Здійснено системну декомпозицію складових логістичної діяльності.
Keywords: логістична діяльність; принципи логістичної діяльності; логістичні операції та процеси; фазові складові; функціональні складові; критерії ефективності