Фрустраційна толерантність в структурі особистісної зрілості практичного психолога: кваліф. робота …магістра - Гайдук, Ігор Юрійович (Університет «КРОК», 2024)
Життєва активність сучасної особистості все частіше стикається із новими викликами, такими як війна, знищення сталого способу життя, підвищення рівня стресу та дезорієнтації, а також з іншими економічними, соціальними та політичними загрозами. Ці виклики визначаються постійною нестабільністю та існуванням пепередбачуваних фруструючих обставин. Тому, особливого значення набуває здатність протистояти таким обставинам, що і називається «фрустраційною толерантністю».