Оцінка економічних збитків здоров’ю населення Київського регіону, зумовлення недостатнім і нераціональним харчукванням - Нікішин, Є.В. (Університет «КРОК», 2015)
Досліджено динаміку та роль впливу нераціонального харчування на рівень захворю ваності населення Київського регіону. Визначено розміри сукупних економічних збитків від захворюваності та порівняння їх з розмірами капітальних інвестицій у сільське господарство регіону
Keywords: економічна безпека; сукупні збитки; нераціональне харчування; захворюваність населення