Ознайомлення з матеріалами кримінальної справи як гарантія забезпечення осіб права на захист - Мазур, О.В.; Мазур, Олександр Вікторович (Університет "КРОК", 2016)
У статті досліджено сучасні проблеми ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, які виникають на досудових і судових стадіях кримінального процесу
Keywords: ознайомлення з матеріалами справи; кримінальний процес; захисник; право на захист