Характерні ознаки сучасних організованих злочинних угрупувань, що займаються наркобізнесом - Горбаченко, П.А. (Університет "КРОК", 2013)
У статті проаналізовано визначення понять «наркобізнес» та «організований наркобізнес», а також встановлено найбільш характерні ознаки сучасних організованих злочинних угруповань, що займаються наркобізнесом, діяльність яких становить загрозу національній безпеці держави, економічній стабільності та політичній системі.
Keywords: організована злочинність; наркобізнес; організований наркобізнес; транснаціональний наркобізнес; організовані злочинні угруповання; наркотичні засоби; національна безпека