Проблема диференціації та індивідуалізації навчання психології в закладах післядипломної педагогічної освіти - Дубчак, О.Б. (Університет "КРОК", 2013)
У статті розглянуто питання викладання психології в закладах післядипломної педагогічної освіти на засадах диференціації та індивідуалізації. Представлено комплексну програму курсової підготовки з психології для вчителів з урахуванням їх професійних потреб та індивідуальних запитів, яка сприяє безперервному професійному самовдосконаленню й особистісному зростанню.
Keywords: диференціація; індивідуалізація; післядипломна освіта; підвищення кваліфікації; комплексна програма