Геоекономічні пріоритети розвитку експортно-орієнтованого бізнесу України - (:unkn) unknown (Університет «КРОК», 2020)
Збірник містить матеріали учасників наукової конференції для студентів і викладачів «Геоекономічні пріоритети розвитку експортно-орієнтованого бізнесу України», що була організована та проходила у Вищому навчальному закладі «Університет економіки та права «КРОК» 12 грудня 2020 року. Призначено для здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників, а також тих, хто цікавиться актуальними питаннями сучасної наукової думки. Тези опубліковані в авторській редакції
Keywords: геоекономіка; бізнес; експорт