Досвід формування патріотизму як ціннісної орієнтації особистості військовослужбовця в арміях провідних країн світу - Алещенко, В.І.; Каменюк, О.В. (Університет "КРОК", 2014)
У статті проаналізовано основні форми і методи формування патріотизму військовослужбовців збройних сил провідних країн світу. З урахуванням національних особливостей цих країн показано специфіку морально-психологічного впливу на військовослужбовців
Keywords: патріотизм; формування патріотизму; морально-психологічний вплив