Роль складу правопорушення при застосуванні галузевої юридичної відповідальност - Комлик, В.В. (Університет "КРОК", 2017)
У статті досліджено питання взаємозалежності категорії «склад правопорушення» та юридичної відповідальності.
Keywords: склад правопорушення; юридична відповідальність; галузі права