Формування заходів ефективної державної підтримки відтворення ресурсного потенціалу аграрного сектору економіки - Клокар, О.О. (Університет «КРОК», 2014)
У статті визначено основні етапи формування ефективної державної підтримки відтворення ресурсного потенціалу аграрного сектору економіки. Акцентовано увагу на посиленні відповідальності державних інститутів усіх рівнів щодо реалізації вищевказаної підтримки за конкретними показниками.
Keywords: ресурсний потенціал; аграрний сектор економіки; державна підтримка; програма розвитку