Право на освіту в системі конституційних прав людини і громадянина - Мельничук, О.Ф. (Університет «КРОК», 2011)
Автор визначає місце права на освіту в системі прав людини та громадянина, взявши за основу такий критерій, як сфера реалізації прав у суспільному житті
Keywords: право на освіту; класифікація прав; культурні права; економічні права