Новації Кримінально-процесуального кодексу України 2012 року в застосуванні запобіжних заходів - Тарасова, І.В. (Університет "КРОК", 2012)
Стаття присвячена проблемам реформування кримінального судочинства та аналізу норм Кримінального процесуального кодексу України 2012 р. з точки зору підвищення рівня ефективності застосування запобіжних заходів у кримінальному провадженні.
Keywords: кримінально-процесуальний примус; заходи забезпечення кримінального провадження; запобіжні заходи