Психологічна допомога людям середнього віку у розв'язанні внутрішнього конфлікту за допомогою реконструкції спогадів: кваліф.робота …магістра - Мельник, Сергій Васильович (Університет «КРОК», 2024)
Сучасний світ розвивається настільки швидко, що людині складно сповільнитися, відчути і зрозуміти в чому істинний сенс її життя та чого насправді вона бажає. Постійна внутрішня напруга, що виникає через нехтування своїми потребами та відмова від власних бажань на користь іншим, часто призводить до психологічної кризи, а в подальшому – до конфлікту. Важливим завданням практичної психології є підбір адекватних методів, використовуючи які, психологи зможуть ефективно допомогти клієнтам у вирішенні їх внутрішніх конфліктів.