Впровадження цифрових технологій в освітні процеси - Петрова, І.Л.; Петрова, Ірина Леонідівна (УДУ імені Михайла Драгоманова, 2024)
Ключовим трендом сучасності є діджиталізація - процес цифрової трансформації суспільства та економіки, що означає перехід від індустріальної епохи й аналогових технологій до епохи знань і творчості. Водночас кардинально змінюється роль людського фактора, на перший план висуваються лідерство, комунікабельність, креативність, гнучкість та кооперація або здатність працювати в команді. Спілкування людини з новими технологіями здійснюється через набуття необхідних знань, безперервну освіту і самоосвіту. Саме освіта стає містком між сучасним працівником і новітніми засобами
Keywords: діджиталізація; освітні процеси; освіта; цифрові технології