Міжнародні перевезення в міжнародному приватному праві - Гіжевський, В.К.; Біленко, І.В. (Університет "КРОК", 2016)
У даному дослідженні узагальнюється інформація щодо міжнародних перевезень в міжнародному приватному праві, розглядаються питання правового регулювання здійснення міжнародних перевезень, а також можливі способи вирішення колізійних питань, що виникають в процесі здійснення міжнародних перевезень
Keywords: міжнародні перевезення; міжнародне приватне право; колізійні приписи; договори перевезень