Вплив цифрових технологій на ефективність та розвиток агрологістики в Україні - Філатов, С.А.; Головченко, Л.М.; Філатов, Сергій Антонович (Університет «КРОК», 2018)
У статті проведено аналіз цифрової трансформації логістики, перспектив і напрямів розвитку світових логістичних трендів в Україні, приведені ключові компоненти цифрової інфраструктури для вирішення завдань логістики. Досліджено проблеми адаптації логістичних проектів України до міжнародної цифрової інфраструктури. Сформовані напрями інтеграції вітчизняних суб’єктів агропромислового комплексу в міжнародну цифрову інфраструктуру та визначені заходи мінімізації ризиків у цифровій логістиці.
Keywords: логістика; агропромислова логістика; цифрова інфраструктура; переваги цифрових технологій; мінімізація ризиків