Проблеми функціонування інституту слідчого судді/ - Мазур, О.В.; Мазур, Олександр Вікторович (Університет "КРОК", 2014)
У статті розглянуто сучасні проблеми функціонування інституту слідчого судді за КПК України 2012 року. Увагу зосереджено на особливостях моделі слідчого судді та практиці здійснення ним своїх функцій
Keywords: слідчий суддя; судовий слідчий; досудове розслідування; судовий контроль