Удосконалення системи управління безпекою праці в рамках системи управління якістю - Хрутьба, В.О.; Рибалко, Т.В. (Університет «КРОК», 2015)
У статті досліджено особливості підвищення рівня управління безпекою праці за рахунок упровадження вимог стандарту ДСТУ OHSAS 18001:2010 «Системи управ ління гігієною та безпекою праці». Розроблено процедури для впровадження системи управління безпекою праці на підприємстві ДП «Укрметртестстандарт»
Keywords: гігієна та безпека праці; стандартизація; сертифікація; управління якістю