Фінансовий механізм соціального страхування в Україні: кваліфікаційна робота - Цісельська, Ольга Василівна (Університет «КРОК», 2024)
Вибір Європи для України передбачає потребу у створенні умов для отримання членства в Європейському Союзі через широке впровадження європейських стандартів у законодавство та систему державного управління. Одним з основних складових функціонування сучасної держави, де реалізація соціальних пріоритетів відіграє ключову роль, є соціальний захист населення. Стратегія соціальної політики країн-членів Європейського Союзу націлена на забезпечення стабільного рівня життя, підвищення зайнятості, зміцнення соціального захисту та подолання бідності