Międzynarodowe regulacje prawne chroniące dzieci przed cyberprzestępczością - Fransuz, A.; Pawlak, Anna; Француз, Анатолій Йосипович (Університет "КРОК", 2016)
Постійний розвиток технології зумовлює посилення існуючих і появу нових загроз з використанням комп’ютерів і телеінформаційних мереж. На сьогодні фіксується велика кількість злочинів, які здійснюються через Інтернет. У даній статті аналізується кіберзлочинність та пропонуються шляхи захисту дітей від неї.
Міжнародні закони щодо захисту дітей від кіберзлочинності
Keywords: міжнародно-правові акти; права дитини; кіберзлочинність