Можливості візуальної діагностики у психологічному забезпеченні організації - Дектярьова, Т.В. (Університет «КРОК», 2012)
У статті розглянуто можливості візуальної діагностики у вирішенні завдань психологічного забезпечення ефективності діяльності організацій, оцінки щирості партнерів по спілкуванню. Актуальним є науково-теоретичне обґрунтування цього методу та питання забезпечення його надійності й валідності
Keywords: візуальна діагностика; партнери по спілкуванню; діагностика хибних повідомлень; кінесика; такесика; проксеміка