Психологічна безпека організації вищих навчальних закладів - Дектярьова, Т.В. (Університет "КРОК", 2014)
У статті розглянуто теоретичні основи понять «безпека», «психологія безпеки», «психологічна безпека». Психологічна безпека розглядається як одне з найважливіших питань забезпечен ня ефективного функціонування вищих навчальних закладів на рівні освітнього середовища та особистості учасників навчального процесу
Keywords: безпека; психологія безпеки; психологічна безпека; виший навчальний заклад; освітнє середовище; учасники навчального процесу