Використання економічного потенціалу українських територій під час німецької окупації періоду Другої світової війни - Пецух, Любов Олександрівна; Потапенко, Денис Олександрович (Університет «КРОК», 2021)
У тезах розкривається особливості та проблеми економічного розвитку ураїнських етнічних територій у складі Австро-Угорської імперії. Акцентовано увагу на видах та формах економічної активності українців, дозволеної імперською владою.